Не бъди мъжкар, а джентълмен, съветва го тя  Достатъчно мъжкари

...
Не бъди мъжкар, а джентълмен, съветва го тя  Достатъчно мъжкари
Коментари Харесай

Знаете ли как тази фолкпевица възпитава сина си

Не бъди мъжага, а благородник, поучава го тя 

" Достатъчно мъжкари има в наши дни, сине. Не ставай и ти подобен “ Това бяха думите на певицата Сузанита към нейното детенце - Матиас. Чалга звездата е опарена от тежкарите, които са били до нея, и желае да опази детето й да стане също подобен. Синеокото бебенце скоро ще навърши годинка и Сузи вижда по какъв начин лека-полека бебешорът се трансформира в човек.

„ Не вярвай, че би трябвало да мачкаш, с цел да те почитат. Така не се става мъж. Така се става шушумига “, споделя провокативната брюнетка.

„ Само шушумига може да се гордее, че е мачкал жена. Колкото и да те провокира, не го прави, сине “. Щерката на Орхан Мурад евентуално е имала сложни взаимоотношения, преди да срещне сегашната си половинка и баща на Матиас - Марк. Сузи не желае нейното детенце да се трансформира в мъжете, които са сривали нейното самочувствие, написа „ България Днес “.

Младата мама приканва синът й да стане мощен с балансиран дух. Тя желае да научи Матиас да бъде мощен против нападките на дамите и да не отвръща на импулсивните удари на бясната жена “. „ Тя ще ти каже, че те ненавижда, че не те обича, че не желае да те вижда повече, въпреки и в действителност да не може без теб. Понякога е по-мъжко да отстъпиш, вместо да отвърнеш. Това не те прави по-малък, сине “, декларира загрижената майка.

Сузи ще възпита Матиас да бъде почтен мъж и благородник. Фурията е известна с предишното си, в което е била огромна любителка на разнообразна мъжка компания.

В този интервал евентуално някои представители на мощния пол са наранявали грубо изпълнителката. Със сигурност певицата е имала кавга и със настоящето си гадже, Марк, който за известно време не беше до нея „ Всеки простак може да покачва звук, всеки простак умее да наскърбява, всеки простак може да наранява, само че единствено мощните умеят да мълчат, когато им идва да крещят. Истинските мъже в никакъв случай не протягат ръка на дами. Нито с ръце, нито с думи “, обобщава посланието чалга певицата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР